menu

Despre noi

Despre noi

Suntem o echipa tanara si pasionata, interesata de tot ce inseamna online.

La un moment ne-am gandit ca am putea sa trecem de la hobby-ul la afacere. In ultimele luni am terminat pregatirile, am adunat experiente si consideram ca e momentul sa facem primii pasi in lumea larga a online-ului…comercial.

Stim ca simplu inseamna frumos, dar nu vom ramane fixati pe un gen de design simplist doar pentru ca e trendy. Functionalitatea si informatia, o experienta utila si prietenoasa sunt principalele obiective pe care le avem in vedere pentru proiectele noastre.

Impreuna avem mai mult de 20 de ani de experienta in tot ce inseamna internet. De la motoarele de cautare la mIRC, la cele mai mari forumuri, de la posh la web-design, de la cele mai complexe task-uri de administrare de site, la social media si prezenta online just for fun, le-am experimentat si verificat pe toate.

Am inceput sa urmarim trend-urile online inca de la inceputul anilor 2000 si lucram in industria on-line si new-media de mai bine de 7 ani. In 2013 ne-am asezat la o masa in jurul unor cesti de cafea si am decis ca ar fi momentul sa ne gasim un nume, sa incepem sa lucram la o imagine si sa luam mai in serios toate astea.

De dragul clientilor, desigur, si pentru ca avem multe de spus si de facut.

Nu ne-am propus in nici un caz sa ramanem 100 % seriosi: onlineul e ludic si surprinzaror, iar noi intentionam sa lasam lucrurile exact asa!

About us

A young and passionate team, interested in all things online.
We are the geeks that managed to learn enough to turn hobbies into a business. All grown-up we want to impact the market one step at a time.
We think simplicity is beautiful, but we won’t stick to flat design just because it’s trendy. Function and information are also main goals for us.

In between ourselves we have more then 20 years of experience in all things internet. From search engines to huge forums, from posh web-design to heavy-duty website administration, from social media to online entertainment we know it all.

We have started to follow online trends in the early 2000, we’ve worked in the online industry and new-media business for 5+ years. But 2013 was the year that we gathered around a table, had some coffee and decided we need to call ourselves somehow, start building a brand and being just a little more serious. For our customer’s sake, of course.

Not that we intend to keep it 100% serious: the internet is fun, and we plan to keep it that way as far as we’re concerned.  

Ne plac: