menu
delosmedica.ro | delosmedica.com

Proiectul Delos Medica a insemnat o operatiune complexa de rebranding ce a implicat stabilirea unei singure denumiri pe care compania sa o foloseasca  pe toate canalele de comunicare, online si offline, o imagine noua sustinuta de un logo menit sa identifice si in acelasi timp sa personalizeze Delos Medica.

In ceea ce priveste prezenta in online, am realizat pentru client doua siteuri diferite, in limba romana si in limba engleza, raspunzand astfel nevoii de a fi prezent atat pe piata autohtona cat si pe piata internationala.

Toata gama de produse a beneficiat de noi descrieri (descrieri in engleza), dar si de noi fotografii de prezentare realizate de Miluta Flueras.

Compania Farmaceutica Delos Medica produce si comercializeaza produse de uz veterinar, activeaza pe piata din Romania din 1996.

Noul logo prezinta un leu din insula Delos, o asociere cu o simbolistica puternica ce sugereaza excelenta.

Structura siteului a fost conceputa in asa fel incat sa se plieze pe nevoile clientului, punand accent pe prezentarea cat mai simpla si vizibila a produselor produse si comercializate de Delos Medica.

cloudberries-delosmedica-design-responsivedelosmedica-laptop-15in delosmedica-iphone5