menu
lordjohnfilm.ro

Lord John Film e o companie de film specializata in prezentari de produs sau evenimente business, documentare, materiale comerciale dar si filme de fictiune low budget sau videoclipuri muzicale.

Pentru prezenta online a Lord John Film am ales varianta unui site minimalist, cu accent pe elemente cheie care sa evidentieze si sa puna in valoare punctele forte ale clientului. Vizitatorii, potentiali clienti, isi pot face o idee informata despre oferta Lord John Films.

Pachetele disponibile sunt usor de gasit si accesat iar ofertele sunt prezentate pe categorii de interes: Videoclip, Film, Events, Product launch.

Cateva dintre proiectele deja realizate sunt disponibile la sectiunea Lord John’s Reel. Lord John Film¬†este prezent si pe retelele sociale importante pentru domeniul de activitate: Facebook, Google+, Youtube si Vimeo.

Am dorit sa realizam un site care sa fie in aceeasi masura atractiv, clar si usor de accesat pentru potentialii clienti. Am urmarit dorintele si specificatiile clientului, adaptand cele mai bune solutii tehnice si de structura a siteului.

Specialitatea Lord John Film sunt prezentarile de produs / evenimentele business, documentarele, materialele comerciale dar si filme de fictiune low budget sau videoclipurile muzicale.

 

cloudberries-lordjohnfilm-design-responsivelordjohnfilm-iphone5 lordjohnfilm-laptop-15in