menu
roots-revival.com
RRR-logo

Roots Revival Romania este un proiect muzical international ce reuneste muzicieni din diverse tari. Grupul a fost initiat de artistul iranian Mehdi Aminian in 2013 si isi propune sa aduca piese traditionale romanesti in centrul unor experimente contemporane cu infuente jazz, folk si world music.

Am construit proiectul de la zero, de la creionarea structurii siteului impreuna cu initiatorul proiectului, care a si coordonat impreuna cu echipa noastra realizarea intregului site, la instalarea si customizarea temei de wordpress, pana la asamblarea newsletterelor care au anuntat lansarea proiectului in online.

Echipa noastra a propus solutii, a cautat rezolvari si pe parcursul dezvoltarii siteului am comunicat cu autorii temei instalate: JamSession – WP Theme, pentru a sugera cateva imbunatatiri si modificari care ar putea fi utile si unor utilizatori care vor achizitiona tema pe viitor.

In plus, am avut de urmat aceeasi identitate grafica ca si turneul “Colors of Maria” o identitate considerata definitorie pentru proiect pe termen mediu si lung. Am incercat  sa ramanem intr-o zona comoda utilizatorului de internet care cauta rapid informatii punctuale despre locatii, date sau artistii implicati in concerte.

Publicul poate descoperi prin intermediul siteului toate informatiile despre Roots Revival Romania. Oferim informatii incepand cu prima editie a turneului si primul disc Chapter One: Maramures si continuand cu ultimele date despre videoclipuri sau galerii din cele mai recente concerte.

Fiecare artist din proiect are propria pagina de prezentare, tot asa cum, fiecarui instrument, de la darbouka, la ney sau gadulka ii este dedicata o pagina.

Roots-revival.com este o unealta utila pentru toti cei care cauta informatii despre acest proiect muzical, indiferent de modalitatea aleasa pentru a naviga pe internet: device-uri mobile, laptopuri sau calculatoare cu ecrane mari, intrucat proiectul beneficiaza de design responsive, iar implementarea a urmarit cu atentie acest aspect.

 

roots-revival-cloudberriescloudberries-roots-revival-webdesign-1 cloudberries-roots-revival-webdesign-ipad2cloudberries-roots-revival-webdesign-iphone