menu
www.twinarts.ro

Proiectul Twin Arts a implicat refacerea in totalitate a siteului. Am ales un concept nou, care sa puna in valoare portofoliul clientului.

Noul site www.twinarts.ro marcheaza si o transformare a imaginii brand-ului, pregatind lansarea in aceasta toamna a unui nou proiect – Jazz Night Out. Tema aleasa e una de imagine pe care am adaptat-o subliniind elementele specifice pentru zona de activitate a Twin Arts, organizarea de concerte.

Am pus accentul pe de o parte pe evenimente si concerte carora le-am dedicat doua sectiuni, cea de Evenimente si cea de Comunicate si pe de alta parte pe valorizarea portofoliului clientului, galerii foto de la evenimente, cronici de concert si interviuri cu artistii.

Noua arhitectura a siteului include si o sectiune ce le permite fanilor sa achizitioneze bilete la toate concertele organizate de Twin Arts.

Am implementat de asemenea o serie de unelte de marketing & social media, newsletter, aplicatii facebook de promovare a unor concerte.

Nu in ultimul rand, in momentul lansarii site-ului a avut loc si un refresh al conturilor social media, cu accent pe Facebook, Twitter si Google+ .

 

twinarts-iphone5
twinarts-responsive-design-cloudberriestwinarts-laptop-15in