menu
Audit Website | Strategie & Planificari |Audit SEO

S1 CONSULTANTA – AUDIT

Audit Website

 

Strategie & Planificare

SEO Audit

Pachetul S1 Consultanta – Audit

 

Audit Website

 

Se adreseaza clientilor care au o afacere sau un produs pe care doresc sa il promoveze online. In functie de caracteristicile acestuia, de domeniul de activitate si de obiectivele clientului vom propune strategia cea mai potrivita. Piatra de temelie a identitatii online este website-ul de prezentare impreuna cu brandingul asociat. In paralel, ca o dezvoltare a acestuia, in cadrul unei strategii complementare, poate fi dezvoltata prezenta pe acele retele sociale relevante pentru domeniul de activitate al clientului.

Pachetul de Consultanta si Audit se adreseaza de asemenea clientilor care au deja un website si care doresc sa afle cum e pozitionat acesta in nisa respectiva si in ce masura mai este de actualitate si ofera utilizatorului o experienta satisfacatoare.

Strategie & Planificare

 

In urma unei analize ce va lua in calcul designul si arhitectura siteului, experienta utilizatorului, adecvarea continutului la domeniul de activitate al clientului, calitatea continutului atat din punct de vedere informational, structural, cat si din cel al normelor SEO, vom prezenta clientului un status quo al experientei pe care site-ul acestuia il ofera potentialilor vizitatori.

Audit SEO

 

Auditul SEO si o analiza a cifrelor de trafic, acolo unde acestea exista, vor intregi imaginea de ansamblu a siteului analizat. Vom avea in vedere gradul in care situatia actuala corespunde necesitatii si dorintei de pozitionare pe piata a clientului.

In functie de obiectivele si de prioritatile clientului vom planifica de asemenea si strategia cea mai potrivita pentru dezvoltarea conturilor de pe retelele Social Media.

Suntem interesati de succesul pe termen lung al proiectelor dezvoltate pentru clientii nostri. De aceea oferim la cerere consultanta si dupa predarea noului site sau dupa incheierea unui proiect punctual.

 

S2 blogging pack cloudberries - servicii-slide

S2 blogging pack

S3 web-builder pack cloudberries- servicii-slide

S3 web-builder pack

S4 branding cloudberries - servicii-slide

S4 branding

S5 SEO cloudberries - servicii-slide

S5 SEO

S6 social media cloudberries- servicii-slide

S6 social media