menu
INSTALARE SITE | TRANSFER WORDPRESS | DOMENIU PROPRIU

S2 BLOGGING PACK – INSTALARE SITE

Transfer blog/site pe domeniu propriu

SEO Copywriting – sfaturi, idei, pluginuri

Instalare tema wordpress: gratuita/premium

Customizare tema wordpress

Transfer de pe blogspot pe wordpress

Pachetul S2 Blogging Pack – instalare site

 

Transfer blog/site pe domeniu propriu

 

Se adreseaza in primul rand clientilor care au un blog sau un site instalat pe un domeniu gratuit si care doresc sa treaca pe domeniu propriu. Ceea ce inseamna mai mult control asupra prezentei online, mai multa credibilitate si, nu in ultimul rand, o mai buna  monetizare a activitatii.

SEO Copywriting – sfaturi, idei, pluginuri

 

Serviciile oferite de CloudBerris au ca punct de plecare o discutie in care vom analiza proiectul, vom oferi sfaturi, idei de dezvoltare, sugestii pentru pluginurile potrivite, dar si sugestii si bune practici de SEO Copywriting.

Instalare/Customizare tema wordpress

 

Tema de wordpress pe care o vom instala va fi aleasa de client conform nevoilor si dorintelor sale si poate fi gratuita sau premium.

Customizarea va tine cont de punctele atinse in discutia preliminara, dar si de nevoile descoperite in etapa de audit a proiectului. In functie de preferinte, poate fi pastrata structura deja existenta a siteului sau aceasta poate fi modificata conform nevoilor actuale ale proiectului.

Transfer de pe blogspot pe wordpress

 

Transferul datelor va fi realizat cu asigurarea salvgardarii tuturor materialelor si a atasamentelor foto si video existente, in masura posibilitatilor tehnice si a dorintelor clientilor.

Blogspot si WordPress sunt cele mai des intalnite platforme de pe care clientii nostri doresc sa treaca pe domeniu propriu insa in cadrul pachetului Blogging Pack – instalare site asiguram transferul de date si de pe alte sisteme de management de continut (CMS).

S1 - consultanta si audit - cloudberries- servicii-slide

S1 – consultanta si audit

S3 web-builder pack cloudberries- servicii-slide

S3 web-builder pack

S4 branding cloudberries - servicii-slide

S4 branding

S5 SEO cloudberries - servicii-slide

S5 SEO

S6 social media cloudberries- servicii-slide

S6 social media