menu
Audit | Optimizare | Marketing Online

S5 SEO

Audit 

Optimizare 

Marketing Online 

 

Pachetul S5 SEO

 Audit SEO/Consultanta SEO

Serviciul SEO – Search Engine Optimisation (optimizare pentru motoarele de cautare) se adreseaza clientilor care doresc sa isi consolideze prezenta in motoarele de cautare sau care vor sa promoveze online punctual un anumit produs ori serviciu.

In urma unui audit SEO in care vom analiza, printre altele performanta cuvintelor cheie, sursele de trafic, obictivele si rata de conversie, prezentam clientului starea de fapt si in functie de obiectivele acestuia vom lua masurile ce se impun.

SEO Copywriting – sfaturi, idei

Campaniile SEO sunt de lunga durata, incep de la un minim de 4-6 luni si pot continua. Site-urile realizate de noi sunt optimizate gratuit, dar oferim si servicii de Copywriting si strategii de content marketing pentru perioada de dupa predarea proiectului.

Pentru siteurile create de o alta companie oferim consultanta iar dupa o analiza, putem implementa masurile necesare.

Obiectivele clientului, o riguroasa analiza a concurentei si definirea cuvintelor cheie si a unor obiective pe termen mediu si lung sunt primii pasi pentru inceperea unei campanii SEO.

Optimizarea on-page, copywriting (actualizarea, refacerea sau crearea unor texte noi, relevante pentru motoarele de cautare), campanii de link-buinding si daca e nevoie refacerea (partiala sau totala) a siteului vor fi masurile de pus in practica.

In functie de profilul de activitate al clientului vom pune un accent deosebit pe rata conversiilor si pe optimizarea continutului in aceasta directie.

Pluginuri – instalare, setup + tutorial de utilizare

Asiguram de asemenea instalarea si customizarea celor mai potrivite pluginuri, iar la cerere putem realiza tutoriale de utilizare.

S1 - consultanta si audit - cloudberries- servicii-slide

S1 – consultanta si audit

S2 blogging pack cloudberries - servicii-slide

S2 blogging pack

S3 web-builder pack cloudberries- servicii-slide

S3 web-builder pack

S4 branding cloudberries - servicii-slide

S4 branding

S6 social media cloudberries- servicii-slide

S6 social media