menu
Google + | LinkedIn | Pinterest | Instagram | Facebook

S6 SOCIAL MEDIA

Google + 

LinkedIn 

Pinterest

Instagram 

Facebook 

Social Media esta astazi o componenta esentiala a strategiei de comunicare si de construire a identitatii online.

Serviciul Social Media se adreseaza clientilor care doresc sa isi optimizeze sau dezvolte prezenta pe una sau mai multe reţele sociale, dar si celor care au optat deja pentru alte servicii CloudBerries (S2 Blogging Pack, S3 Web Builder Pack).

Dupa instalarea si personalizarea conturilor social media dorite de client va fi realizat un audit social media in urma caruia, de comun acord cu clientul, vom pregati strategia adecvata.

Identificarea si analiza concurentei, stabilirea tipului de cont social media necesar, precum si obiectivele avute in vedere precum si identificarea si analiza publicului tinta sunt cativa din pasii ce vor fi urmati. In cazul in care clientul detine deja conturi Social Media, auditul va include si o analiza a activitatii pe canalele respective pentru a identifica profilul publicului existent precum si performantele, bunele practici si punctele ce pot fi mai bine valorificate.

Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn, Youtube, Foursquare, Instagram, sunt cateva din retelele sociale pe care le recomandam clientilor, in functie de profilul fiecaruia si de obiectivele pe care le au.

Asiguram instalarea, adaptarea si maintenance tehnic pentru pluginurile necesare. Oferim servicii de copyriting, creare si publicare de continut (text, foto) conform unui algoritm de frecventa si al unui plan editorial personalizat.

Realizam de asemenea campanii publicitare in social media, promovare prin e-mail marketing si newslettere.

 

S1 - consultanta si audit - cloudberries- servicii-slide

S1 – consultanta si audit

S2 blogging pack cloudberries - servicii-slide

S2 blogging pack

S3 web-builder pack cloudberries- servicii-slide

S3 web-builder pack

S4 branding cloudberries - servicii-slide

S4 branding

S5 SEO cloudberries - servicii-slide

S5 SEO