mmarastyle.com

Mara scrie cu pasiune despre viata, frumusete si lifestyle. Iata in propriile sale cuvinte cum se raporteaza la mmarastyle.com:

Aici transpun in cuvinte, imagini si mai nou videoclipuri, ceea ce-mi place, experienta mea cu chestiile pe care le incerc, de la produse cosmetice la mancare si carti.

Probabil mai mult de atat pentru ca acest blog este facut sa spuna o poveste. MMara Style nu e doar un nume aleatoriu, l-am ales pentru ca, de fapt, acopera tot ceea ce puteti gasi aici. O fata ( apropo, ma numesc Mara dar asta e deja evident) care trece prin schimbari de frumusete si viata incercand sa expuna totul in cel mai bun mod posibil.

Galerie Imagini:

 

Transfer site:

Continutul site-ului a fost transferat de pe platforma Blogspot pe WordPress, arhitectura si constructia siteului fiind refacute de la zero.
Continutul site-ului a fost transferat de pe platforma gratuita WordPress.com pe hosting si domenii proprii, folosind CMS-ul dezvoltat de WordPress.org.

Webdesign:

Arhitectura & designul site-ului sunt construite si personalizate pornind intotdeauna de la specificul site-ului.

Urmarim intotdeauna preferintele clientului cu accent principal pe publicul tinta urmarit, cu diferentele ce tin de caracteristicile si particularitatile fiecarui proiect in parte.

In primele dicuții legate de un nou proiect, atunci cand se stabilesc specificatiile si directiile principale, descoperim pas cu pas cerintele, business-ul sau brandul din spatele acestuia.

Aceste informatii ne permit să luam apoi deciziile prin cre sa concepem siteul in asa fel incat sa ajungem la utilizatori in cea mai potrivita si eleganta forma.

Imagine & Logo:

Cloudberries are o serie de colaboratori pe care conteaza pentru implementarea unei noi imagini de brand.
Serviciul ce se adreseaza clientilor care doresc sa creeze sau sa dezvolte o noua identitate vizuală.
Primul pas este o analiza ce urmareste pozitionarea clientului pe piata in momentul respectiv, identificarea concurentei, analiza externa sau/si interna in functie de cerintele clientului.
Solutiile noastre de branding pleaca de la consultanta oferita in legatura cu alegerea domeniului, si alegerea sau redesenarea logo-ului si a identitatii vizuale online.

Să ne cunoaştem!

Vă pot ajuta.

Indiferent de tipul de proiect de care aveți nevoie, voi avea soluţii, argumente şi idei excelente.