DelosMedica .ro & .com

Compania Farmaceutica Delos Medicaproduce si comercializeaza produse de uz veterninar activand pe piata din Romania din 1996.

Proiectul Delos Medica a implicat ooperatiune complexa de rebranding, incepand cu stabilirea unei singure denumiri pe care compania sa o foloseasca pe toate canalelede comunicate, online si offline, o imagine noua, sustinuta de un logo al carui rol este sa identifice si in acelasi timp sa personalize compania Delos Medica pe piata de profil.

Noul logo prezinta un leu din insula Delos, o asociere cu o simbolistica puternica ce sugereaza excelenta, si a fost creat de artistul grafician  Silviu Comarita. Structura siteului a fost conceputa inasa fel incat sa se plieze pe nevoile clientului, punand accent peprezentarea cat mai simpla si viziila a produselor propuse de Delos Medica.

Am realizat pentru client doua siteuri diferite, unul in limba romana si celalat in limba engleza pentru a raspunde nevoii de a fi prezent atat pe piata autohtona cat si pe piata internationala. Continutul este identic dar am ales aceasta varianta cu doua domenii separate din ratiuni tehnice, pentru o vizibilitate mai buna.

Toata gama de produse a beneficiat de noi descrieri si de traducerea acestora in engleza, dar si de fotografii de prezentare noi, realizate de Miluta Flueras.

Galerie de imagini:

Webdesign:

Arhitectura & designul site-ului sunt construite si personalizate pornind intotdeauna de la specificul site-ului.

Urmarim intotdeauna preferintele clientului cu accent principal pe publicul tinta urmarit, cu diferentele ce tin de caracteristicile si particularitatile fiecarui proiect in parte.

In primele dicuții legate de un nou proiect, atunci cand se stabilesc specificatiile si directiile principale, descoperim pas cu pas cerintele, business-ul sau brandul din spatele acestuia.

Aceste informatii ne permit să luam apoi deciziile prin cre sa concepem siteul in asa fel incat sa ajungem la utilizatori in cea mai potrivita si eleganta forma.

Imagine & Logo:

Cloudberries are o serie de colaboratori pe care conteaza pentru implementarea unei noi imagini de brand.
Serviciul ce se adreseaza clientilor care doresc sa creeze sau sa dezvolte o noua identitate vizuală.
Primul pas este o analiza ce urmareste pozitionarea clientului pe piata in momentul respectiv, identificarea concurentei, analiza externa sau/si interna in functie de cerintele clientului.
Solutiile noastre de branding pleaca de la consultanta oferita in legatura cu alegerea domeniului, si alegerea sau redesenarea logo-ului si a identitatii vizuale online.

Securitate:

Malware, virusi/ Devirusare:
Securitatea IT e unul din aspectele importante pentru orice proiect online. incidentele de securitate sunt o realitate.
Expertiza noastra pune in valoare toate solutiile oferite de platforma WordPress.
In acelasi timp, oferim si coordonam solutii externe precum firewall-uri, verificare a fisierelor de pe server, creeare a unor servere de teste, restaurare de backup-uri.

Scanari periodice:
Monitorizarea periodica este cea mai simpla solutie pentru a evita sesiza din timp orice pericol sau falie de securitate. (da pls o turnura un pic mai tehnica)

Mentenanta:
– Update WordPress, la fiecare actualizare
– Update plugins, atunci cand actualizarile o cer
– Update tema Vogue, update framework si teme auxiliare – de rezerva.
– Cleanup pluginuri care nu mai sunt necesare, daca e cazul.
– Inregistrare & update semnaturi virale plugin de antimalware
– Backup full server la intervale stabilite de comun acord cu clientul
– Restore – cu ultima varianta de back-up, in caz de necesitate
– Monitorizare site, cu alerta pe e-mail in caz de incident.
– Scanari periodice ale site-ului.

Să ne cunoaştem!

Vă pot ajuta.

Indiferent de tipul de proiect de care aveți nevoie, voi avea soluţii, argumente şi idei excelente.