DelosMedica .ro & .com

Compania Farmaceutica Delos Medicaproduce si comercializeaza produse de uz veterninar activand pe piata din Romania din 1996.

Proiectul Delos Medica a implicat ooperatiune complexa de rebranding, incepand cu stabilirea unei singure denumiri pe care compania sa o foloseasca pe toate canalelede comunicate, online si offline, o imagine noua, sustinuta de un logo al carui rol este sa identifice si in acelasi timp sa personalize compania Delos Medica pe piata de profil.

Noul logo prezinta un leu din insula Delos, o asociere cu o simbolistica puternica ce sugereaza excelenta, si a fost creat de artistul grafician  Silviu Comarita. Structura siteului a fost conceputa inasa fel incat sa se plieze pe nevoile clientului, punand accent peprezentarea cat mai simpla si viziila a produselor propuse de Delos Medica.

Am realizat pentru client doua siteuri diferite, unul in limba romana si celalat in limba engleza pentru a raspunde nevoii de a fi prezent atat pe piata autohtona cat si pe piata internationala. Continutul este identic dar am ales aceasta varianta cu doua domenii separate din ratiuni tehnice, pentru o vizibilitate mai buna.

Toata gama de produse a beneficiat de noi descrieri si de traducerea acestora in engleza, dar si de fotografii de prezentare noi, realizate de Miluta Flueras.

Galerie de imagini: