EmotiideMamica.ro

Emotii de mamica este proiectul Luizei. Sa vedem cum il descrie in cuvintele ei:

Numele meu e Luiza și acest blog este jurnalul meu. Am scris multe lucruri pe care apoi le-am uitat şi când le-am recitit, am simțit că m-am întors în timp. Acest blog este şi pentru voi cei care citiți şi vă regăsiți sau nu.

Am doi copii, Eduard şi Ioana, de care sunt tare mândră. Uneori mă bucur atât de tare de ei, încât mă intreb ce am făcut să merit așa o binecuvântare.
Am şi un soț pe care îl iubesc mult. Mă sprijină în tot ceea ce fac şi mă ajută. Fără el nu m-aş putea descurca. Facem o echipă bună şi mă simt împlinită şi privilegiată alături de el.

Pe blog scriu despre noi, despre fericirea noastră, despre bune şi rele, bucurii şi supărări. Nu suntem perfecți, nu le știm pe toate, dar încercăm să facem să ne fie bine.

Galerie imagini:

Webdesign:

Arhitectura & designul site-ului sunt construite si personalizate pornind intotdeauna de la specificul site-ului.

Urmarim intotdeauna preferintele clientului cu accent principal pe publicul tinta urmarit, cu diferentele ce tin de caracteristicile si particularitatile fiecarui proiect in parte.

In primele dicuții legate de un nou proiect, atunci cand se stabilesc specificatiile si directiile principale, descoperim pas cu pas cerintele, business-ul sau brandul din spatele acestuia.

Aceste informatii ne permit să luam apoi deciziile prin cre sa concepem siteul in asa fel incat sa ajungem la utilizatori in cea mai potrivita si eleganta forma.

Imagine & Logo:

Cloudberries are o serie de colaboratori pe care conteaza pentru implementarea unei noi imagini de brand.
Serviciul ce se adreseaza clientilor care doresc sa creeze sau sa dezvolte o noua identitate vizuală.
Primul pas este o analiza ce urmareste pozitionarea clientului pe piata in momentul respectiv, identificarea concurentei, analiza externa sau/si interna in functie de cerintele clientului.
Solutiile noastre de branding pleaca de la consultanta oferita in legatura cu alegerea domeniului, si alegerea sau redesenarea logo-ului si a identitatii vizuale online.

Să ne cunoaştem!

Vă pot ajuta.

Indiferent de tipul de proiect de care aveți nevoie, voi avea soluţii, argumente şi idei excelente.