NataliaDabija.ro

Primul gândul cu care am creat acest blog acum câţiva ani a fost să împart cu lumea lucrurile care mă fac să simt că trăiesc pe picior mare (la figurat, că la propriu port uneori şi măsura 34,5). Şi asta voi face şi de acum încolo. Totuşi, de-a lungul timpului, am trăit nişte etape de dezvoltare, care m-au făcut să scriu aici şi semnele de întrebare care mă frământă. Apoi mi-am dat seama că expunerea, prin scris, a vulnerabilităţilor pe care le am, îmi dă multă putere, aşa că mai scriu şi despre asta uneori. Aşa am ajuns să pot să mă descriu în cuvinte pozitive chiar din prima propoziţie. – Natalia Dabija

Galerie imagini:

Transfer site:

Continutul site-ului a fost transferat de pe platforma gratuita WordPress.com pe hosting si domenii proprii, folosind CMS-ul dezvoltat de WordPress.org.

Webdesign:

Arhitectura & designul site-ului sunt construite si personalizate pornind intotdeauna de la specificul site-ului.

Urmarim intotdeauna preferintele clientului cu accent principal pe publicul tinta urmarit, cu diferentele ce tin de caracteristicile si particularitatile fiecarui proiect in parte.

In primele dicuții legate de un nou proiect, atunci cand se stabilesc specificatiile si directiile principale, descoperim pas cu pas cerintele, business-ul sau brandul din spatele acestuia.

Aceste informatii ne permit să luam apoi deciziile prin cre sa concepem siteul in asa fel incat sa ajungem la utilizatori in cea mai potrivita si eleganta forma.

Securitate:

https:
Certificatele de securitate ofera protectia datelor tranzactionate prin intermediul unui site. Fie ca vorbim de date bancare sau de informatii despre vizitatorii si partenerii dumneavoastr, certificatele de securitate ofera incredere in business sau brand-ul.
Securitatea online este prioritara si nu este negociabila. Oferim instalarea de certificate https, si verificarea post-instalare a integritatii site-urilor construite pe WordPress.

Să ne cunoaştem!

Vă pot ajuta.

Indiferent de tipul de proiect de care aveți nevoie, voi avea soluţii, argumente şi idei excelente.