LauraBucur.ro

Laura Bucur este online de 10 ani iar noul site marcheaza intr-un fel acest moment.

Laura scrie despre moda, accesorii, shopping, despre o serie de targuri si alte evenimente frumoase din aceasta zona de interes.

Nu lipsesc nici articole personale despre copii ori proiecte de suflet.

Si pentru ca vorbim despre proiecte de suflet, Laura a lansat in 2010 colectia de dresuri pictate HamHam dresuri pictacte manual, personalizate, pentru copii si nu numai. In 2012 proiectul s-a extins cu linia Bride My Legs – dresuri pentru mirese, pictate manual.

Din punct de vedere tehnic….

Galerie imagini:

 

Webdesign:

Arhitectura & designul site-ului sunt construite si personalizate pornind intotdeauna de la specificul site-ului.

Urmarim intotdeauna preferintele clientului cu accent principal pe publicul tinta urmarit, cu diferentele ce tin de caracteristicile si particularitatile fiecarui proiect in parte.

In primele dicuții legate de un nou proiect, atunci cand se stabilesc specificatiile si directiile principale, descoperim pas cu pas cerintele, business-ul sau brandul din spatele acestuia.

Aceste informatii ne permit să luam apoi deciziile prin cre sa concepem siteul in asa fel incat sa ajungem la utilizatori in cea mai potrivita si eleganta forma.

Securitate:

Malware, virusi/ Devirusare:
Securitatea IT e unul din aspectele importante pentru orice proiect online. incidentele de securitate sunt o realitate.
Expertiza noastra pune in valoare toate solutiile oferite de platforma WordPress.
In acelasi timp, oferim si coordonam solutii externe precum firewall-uri, verificare a fisierelor de pe server, creeare a unor servere de teste, restaurare de backup-uri.

Scanari periodice:
Monitorizarea periodica este cea mai simpla solutie pentru a evita sesiza din timp orice pericol sau falie de securitate. (da pls o turnura un pic mai tehnica)

Să ne cunoaştem!

Vă pot ajuta.

Indiferent de tipul de proiect de care aveți nevoie, voi avea soluţii, argumente şi idei excelente.