peniel.ro

Peniel este o organizatie Crestina de Tineret care organizeaza o serie de conferinte, seminarii ori tabere dedicate fireste adolescentilor si tinerilor.

Proiectul nostru pentru www.peniel.ro a insemnat pe de o parte refacerea siteului organizatie si in acelasi timpun brand refresh si o repozitionare din perspectiva imaginii cu care Peniel se promoveaza.

Intrucat siteul initial era realizat pe platforma joombla, primul pas a fost trecerea pe wordpress, ceea ce a insemnat o etapa de cercetare online, de identificare a solutiilor tehnice cele mai potrivite, si nu in ultimul rand trierea, coordonarea si rescrierea continutului existent.

Am realizat arhitectura potrivita pentru noul site, am ales, instalat si customizat tema de WordPress, cu transferul aferent de date.

Am implementat doua module speciale: – modul evenimente: date, locuri, informatii primare. – modul inscriere la evenimente, supra-structura de adaugare/confirmare.

Noile module permit organizatiei o mai buna centralizare a datelor si o pregatire si prezentare mai riguroasa a evenimentelor.

Galerie Imagini