peniel.ro

Peniel este o organizatie Crestina de Tineret care organizeaza o serie de conferinte, seminarii ori tabere dedicate fireste adolescentilor si tinerilor.

Proiectul nostru pentru www.peniel.ro a insemnat pe de o parte refacerea siteului organizatie si in acelasi timpun brand refresh si o repozitionare din perspectiva imaginii cu care Peniel se promoveaza.

Intrucat siteul initial era realizat pe platforma joombla, primul pas a fost trecerea pe wordpress, ceea ce a insemnat o etapa de cercetare online, de identificare a solutiilor tehnice cele mai potrivite, si nu in ultimul rand trierea, coordonarea si rescrierea continutului existent.

Am realizat arhitectura potrivita pentru noul site, am ales, instalat si customizat tema de WordPress, cu transferul aferent de date.

Am implementat doua module speciale: – modul evenimente: date, locuri, informatii primare. – modul inscriere la evenimente, supra-structura de adaugare/confirmare.

Noile module permit organizatiei o mai buna centralizare a datelor si o pregatire si prezentare mai riguroasa a evenimentelor.

 

Webdesign:

Arhitectura & designul site-ului sunt construite si personalizate pornind intotdeauna de la specificul site-ului.

Urmarim intotdeauna preferintele clientului cu accent principal pe publicul tinta urmarit, cu diferentele ce tin de caracteristicile si particularitatile fiecarui proiect in parte.

In primele dicuții legate de un nou proiect, atunci cand se stabilesc specificatiile si directiile principale, descoperim pas cu pas cerintele, business-ul sau brandul din spatele acestuia.

Aceste informatii ne permit să luam apoi deciziile prin cre sa concepem siteul in asa fel incat sa ajungem la utilizatori in cea mai potrivita si eleganta forma.

Securitate:

Malware, virusi/ Devirusare:
Securitatea IT e unul din aspectele importante pentru orice proiect online. incidentele de securitate sunt o realitate.
Expertiza noastra pune in valoare toate solutiile oferite de platforma WordPress.
In acelasi timp, oferim si coordonam solutii externe precum firewall-uri, verificare a fisierelor de pe server, creeare a unor servere de teste, restaurare de backup-uri.

Scanari periodice:
Monitorizarea periodica este cea mai simpla solutie pentru a evita sesiza din timp orice pericol sau falie de securitate. (da pls o turnura un pic mai tehnica)

https:
Certificatele de securitate ofera protectia datelor tranzactionate prin intermediul unui site. Fie ca vorbim de date bancare sau de informatii despre vizitatorii si partenerii dumneavoastr, certificatele de securitate ofera incredere in business sau brand-ul.
Securitatea online este prioritara si nu este negociabila. Oferim instalarea de certificate https, si verificarea post-instalare a integritatii site-urilor construite pe WordPress.

Mentenanta:
– Update WordPress, la fiecare actualizare
– Update plugins, atunci cand actualizarile o cer
– Update tema Vogue, update framework si teme auxiliare – de rezerva.
– Cleanup pluginuri care nu mai sunt necesare, daca e cazul.
– Inregistrare & update semnaturi virale plugin de antimalware
– Backup full server la intervale stabilite de comun acord cu clientul
– Restore – cu ultima varianta de back-up, in caz de necesitate
– Monitorizare site, cu alerta pe e-mail in caz de incident.
– Scanari periodice ale site-ului.

Să ne cunoaştem!

Vă pot ajuta.

Indiferent de tipul de proiect de care aveți nevoie, voi avea soluţii, argumente şi idei excelente.