serverhost.ro

ServerHost s-a lansat in 2004 pe piata serviciilor online din Romania cu scopul de a oferi gazduire web cu un raport calitate pret cat mai bun. Fiind o echipa entuziasta si pasionata de online, suntem in permanenta la curent cu tendintele pietei din acest domeniu. In acest scop, la inceputul anului 2014 au lansat ServerHost Cloud Computing, o solutie flexibila folosita cu succes pentru a gazdui site-uri cu trafic mare si aplicatii diverse, dar si mediu excelent de testare pentru dezvoltatori.

Lansarea noului site la finalul anului 2017 a fost o alegere fireasca in noul proces de crestere si promovare al companiei.

Galerie imagini:

 

Webdesign:

Arhitectura & designul site-ului sunt construite si personalizate pornind intotdeauna de la specificul site-ului.

Urmarim intotdeauna preferintele clientului cu accent principal pe publicul tinta urmarit, cu diferentele ce tin de caracteristicile si particularitatile fiecarui proiect in parte.

In primele dicuții legate de un nou proiect, atunci cand se stabilesc specificatiile si directiile principale, descoperim pas cu pas cerintele, business-ul sau brandul din spatele acestuia.

Aceste informatii ne permit să luam apoi deciziile prin cre sa concepem siteul in asa fel incat sa ajungem la utilizatori in cea mai potrivita si eleganta forma.

Securitate:

Malware, virusi/ Devirusare:
Securitatea IT e unul din aspectele importante pentru orice proiect online. incidentele de securitate sunt o realitate.
Expertiza noastra pune in valoare toate solutiile oferite de platforma WordPress.
In acelasi timp, oferim si coordonam solutii externe precum firewall-uri, verificare a fisierelor de pe server, creeare a unor servere de teste, restaurare de backup-uri.

Scanari periodice:
Monitorizarea periodica este cea mai simpla solutie pentru a evita sesiza din timp orice pericol sau falie de securitate. (da pls o turnura un pic mai tehnica)

 

Să ne cunoaştem!

Vă pot ajuta.

Indiferent de tipul de proiect de care aveți nevoie, voi avea soluţii, argumente şi idei excelente.